Desert prajitura cu iaurt si visine

de RuxyRux in Prajituri, 9 Iul 2011 | 68304 vizualizari

 

O prajitura simpla, rapida si delicioasa, reteta nr.400! Si inca ceva...e cu visineeeee!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri ulei
  • 5 linguri iaurt
  • 3/4 cana zahar
  • 200 gr faina (o cana plina)
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt cu sofran dr Oetker 
  • un bol visine 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu iaurt si visine:

Punem la mixer pentru 5-6 minute ouale cu zaharul si vanilia. Turnam usor si uleiul, apoi iaurtul, dar numai dupa ce am incorporat bine uleiul. Adaugam praful de copt si faina.

Ungem o tava de Jena cu ulei si punem compozitia. Apoi visinele fara samburi. 

Dam la cuptor pana se rumeneste si desigur facem testul cu scobitoarea. E simplu! Eu am pus prajitura la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 45 de minute.

Pudram cu zahar dupa ce se raceste si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu iaurt si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (75)

deyutzky 1

28.06.2013, 14:22

daaaa)) acum am vazut data ...eu acum sunt la munca si cand am vazut visine, mi s-au aprins beculetele ))) nu-i nimic, meriti felicitari in fiecare zi la asa retete minunate!

RuxyRux 1

28.06.2013, 14:26

Esti o dulceata de fata

mihaelar63 1

21.04.2020, 14:11

Place !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza