Multumesc Miti pentru inspiratie. Asa bun simplu, mai rar.
Sparge ouale intr-un bol si impreuna cu un praf de sare si zaharul pus treptat, mixezi pana ce devine o crema si se dubleaza ca volum. Adauga uleiul si mixeaza. Adauga iaurt si mixeaza.
Cerne faina intr-un bol impreuna cu praful de copt. Incorporeaza faina, putin cate putin, si amesteca cu o spatula sau lingura de lemn, astfel incat sa nu se lase aluatul. Adauga zaharul vanilat.
Tapeteaza o tava cu foaie de copt. Pune compozitia si opreste cca. o ceasca de compozitie pe care sa o amesteci cu cacaua. Peste aluatul propriu zis, adauga cu lingura din loc in loc aluatul cu cacaua si joaca-te cat mai ,, artistic” cu aluatul. Adauga visinele. Pune tava la copt pentru 20-25 minute in cuptorul incazit in prealabil. Cand trece testul scobitorii, pune-o pe un gratar. Pudreaz-o cat mai e vreme, daca nu...nu mai ai ce pudra. :)