Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata

de katty in Prajituri, 16 Dec 2017 | 2895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • un praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 9 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura rom
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 3 pere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata:

Batem albusurile, aflate la temperatura camerei, impreuna cu praful de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam uleiul, romul, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Amestecam cu o spatula usor, apoi turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra ciocolata taiata bucatele mici si dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp curatam perele, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Scoatem tava si presaram deasupra si perele. Introducem tava in cuptor si coacem pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere caramelizate