Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata

de VanessaAli in Dulciuri, 17 Sep 2018 | 3437 vizualizari

 

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat o reteta. Am tot gatit, am facut poze, dar nu am reusit sa le si postez aici. Saptamana asta sper totusi sa reusesc sa pun macar cateva dintre ele, si am sa incep cu aceste prajiturele simple si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 150 g fulgi de porumb (aprox.)
  • 150 g zahar
  • 120 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata:

Punem zaharul intr-o cratita la foc mic pentru a se carameliza. Cand s-a obtinut caramelul, adaugam untul si amestecam bine, apoi ciocolata rupta in bucatele. Lasam pe foc pana cand se topeste de tot zaharul.

Fulgii ii punem intr-un castron si turnam peste ei siropul, amestecand cu o lingura. Lasam sa se raceasca cat sa putem modela, apoi ne ungem mainile cu ulei si incepem sa facem bilute pe care le asezam pe o hartie de copt.

Si uite asa am terminat fursecurile!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajiturele cu fulgi de porumb si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (7)

dantes 1

18.09.2018, 08:56

Rocsi 1

19.09.2018, 19:29

Imi plac mult genul asta de biscuiti!

Ancutsa 1

19.09.2018, 19:44

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]