Desert reteta de preparare a papanasilor

de Rahela Velicu in Dulciuri, 7 Oct 2017 | 5534 vizualizari

 

 reteta de preparare a papanasilor 

 

INGREDIENTE

  • reteta de preparare a papanasilor 
  • 2 oua
  • 280 g branza proaspata de vaci
  • 210-220 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingura cu varf zahar pudra
  • + smantana, dulceata, zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor:

reteta de preparare a papanasilor 

Dam branza de razatoare, adaugam ouale, zaharul si scortisoara. Amestecam, apoi adaugam faina si praful de copt. Framantam un aluat moale, dar nelipicios.

Formam 6 bile mari si 6 mici. Le formam gaura in mijloc celor mari. Prajim papanasii in ulei incins si ii scoatem pe un servetel de bucatarie. Trebuie mult ulei sa acopere papanasii.

Amestecam smantana cu zahar pudra dupa gust. Servim papanasii calzi cu smantana si dulceata.

 Pofta buna la papanasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tavalite in nuca de cocos