Desert reteta de preparare a papanasilor

de Rahela Velicu in Dulciuri, 7 Oct 2017 | 5477 vizualizari

 

 reteta de preparare a papanasilor 

 

INGREDIENTE

  • reteta de preparare a papanasilor 
  • 2 oua
  • 280 g branza proaspata de vaci
  • 210-220 g faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingura cu varf zahar pudra
  • + smantana, dulceata, zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor:

reteta de preparare a papanasilor 

Dam branza de razatoare, adaugam ouale, zaharul si scortisoara. Amestecam, apoi adaugam faina si praful de copt. Framantam un aluat moale, dar nelipicios.

Formam 6 bile mari si 6 mici. Le formam gaura in mijloc celor mari. Prajim papanasii in ulei incins si ii scoatem pe un servetel de bucatarie. Trebuie mult ulei sa acopere papanasii.

Amestecam smantana cu zahar pudra dupa gust. Servim papanasii calzi cu smantana si dulceata.

 Pofta buna la papanasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca