Imi aduc aminte ca era una dintre prajiturile mele preferate in scoala generala. Ma duceam in pauza la chiosc si-mi luam rulada cu marmelada sau pandispan. ce vremuri ...
am facut si eu rulada asta, dar nu s-a intarit crema cum trebuie, desi am pus mai mult lapte praf decat in reteta pentru ca am observat ca era moale. . de vina sa fie calitatea laptelui...? nu era Dr. Oetker.....m-am cam intristat ca ma asteptam sa iasa....
Ufff...numa' vesti rele pe ziua de azi. Nu stiu ce sa zic Madi, posibil sa fie laptele praf. Mai ales ca spui ca ai pus mai mult. Crema iese molicica, se vede si in poza, dar apoi la rece, datorita siropului de zahar, untului si faptul ca blatul absoarbe din umezeala, se intareste considerabil. La tine, daca ai pus mai mult, la frigider ar fi trebuit sa se faca beton.
mai, eu am facut rulada asta si mi-a iesit super super... si asa-i Miha, la frigider s-a intarit... poate fetele n-au echilibrat cantitatile de apa cu cele de lapte praf si zahar... nu stiu eu am folosit lapte tot de la doctor bla bla...
am vrut s-o postez dar am pierdut pozele data viitoare
Miha...nu stiu ce sa spun...o sa incerc sa fac si cu alt tip de lapte praf si o sa micsorez cantitatea de lichid, poate asa o iesi cum trebuie..... moaammaaa si mi-era o pofta....am macat crema cu lingurita...
Era lichida de n-ai putut s-o pui pe blat? Daca mai faci, sa nu faci cu lapte praf instant, de ala de bebe sau Darling/Malita. Astea in contact cu apa se dizolva ( normal, ca doar is instant ce explicatie mai dau si eu ) nu se leaga.