Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 18 Mar 2018 | 13057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g biscuiti Petit Beurre
  • 300 ml lapte dulce
  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 50 g cacao
  • 300 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • esenta rom
  • visine din dulceata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine:

Macinam biscuitii. Topim ciocolata cu laptele. Peste biscuiti adaugam cacaua, laptele cu ciocolata si esenta de rom.

Mixam spuma untul cu zaharul pudra, apoi adaugam 150 g nuca de cocos. Celelalte 50 g le vom folosi la final pentru un aspect frumos al ruladei.

 Pe o planseta pe care am pus folie alimentara intindem un sfert din compozitia de biscuiti.Peste compozitia de biscuiti intindem un strat din crema de cocos. Peste crema de cocos distribuim visinele. Eu am avut visine la borcan pentru iarna, dar cred ca merg si visine din dulceata.

Cu ajutorul foliei rulam cele doua compozitii cat mai bine. Invelim rulada in folie si o introducem la rece cateva ore.

Inainte de servire distribuim nuca de cocos pe toata suprafata ruladei.

Intrucat eu am si mofturosi care nu mananca visine, am facut o rulada cu visine si doua fara.

Pe mine m-a cucerit cea cu visine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada de biscuiti cu cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gateau au chocolat