Desert snikersdooles cu nuci

de katty in Dulciuri, 18 Mar 2018 | 3865 vizualizari

 

Tocmai am incercat o noua varianta a acestor fursecuri minunate, varianta cu nuci si vanilie. Este la fel de buna ca si varianta cu cardamom si cacao.

 

INGREDIENTE

  • 2 + 1/3 cani faina
  • 5 gr praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65% grasime
  • 1/2 cana zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua mari
  • 1/2 cana nuca macinata fin
  • 1/3 cana zahar tos +1 lingura scortisoara pentru tavalit fursecurile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert snikersdooles cu nuci:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam, pe rand cate un ou. Cernem faina impreuna cu praful de copt. Amestecam bine compozitia, formam o bila, pe care o punem intr-o folie de plastic si o dam la frigider pentru 30 de minute.

Rupem bucati de aluat relativ egale, pe care le modelam in maini sub forma de bila.

Intr-o farfurie amestecam zaharul tos cu scortisoara. Tavalim bilele prin acest amestec si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Avem nevoie de 2 tavi mari, de aragaz.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 15-20 de minute, pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile la racit. Sunt delicioase langa o cafea, ceai sau lapte. Se pot pastra pana la 5 zile in recipiente etanse.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert snikersdooles cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]