Desert spuma de capsuni cu ricotta

de Catalina L in Dulciuri, 22 Iun 2019 | 2048 vizualizari

 

Astazi o reteta simpla si delicioasa.
Am facut-o cu indulcitor natural in loc de zahar, un foarte bun compromis pentru dietele fara zahar, un desert usor, lejer si delicios.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/06/spuma-de-capsuni-cu-ricotta.html

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de capsuni
  • 200 gr de branza ricotta
  • coaja rasa de la o lamaie bio
  • 50 gr de indulcitor érythritol (sau +- 40 gr de zahar)
  • 1/2 lingurita aroma de vanilie naturala
  • 100 ml de smantana lichida
  • 6 capsuni pour decorul final
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma de capsuni cu ricotta:

Spalati capsunile si mixati-le in piure.

Lasati-le deoparte.

Bateti smantana lichida in frisca.

Intr-un bol amestecati branza ricotta cu indulcitorul (sau zaharul), coaja rasa de lamaie si vanilia.

Incorporati frisca treptat.

Umpleti verinele.

Lasati-le la frigider cel putin 1 ora inainte de a servi.

Décorati cu o capsuna si radeti un pic de coaja de lamaie deasupra inainte de a servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma de capsuni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pufos cu vin si capsuni- "desert pufos (ca) Adinuta":)))