Desert strudel cu crema de branza

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Iun 2021 | 3032 vizualizari

 

Cel mai gustos strudel! :) 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 aluat foietaj
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr capsuni
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu crema de branza:

Mai intai taiem jumatate din aluatul foietaj si il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Amestecam crema de branza cu 2 linguri din oul batut ( restul de ou il folosim pentru a unge strudelul deasupra) si cu 1 lingura de zahar pudra. Daca considerati necesar, puteti sa mai adaugati zahar pudra.

Punem crema de branza in jumatatea aluatului foietaj, apoi adaugam capsunile taiate in 2 sau chiar intregi.

Taiem marginile aluatului  in fasii de aproximativ 1 cm latime, iar capetele le strangem bine deasupra strudelului pentru a evita iesirea cremei.

Impletim marginile aluatului pentru a da forma frumoasa, ungem cu ou si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Lasam pana cand se rumeneste frumos! Lasam la racorit inainte sa portionam. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]