Intr-un bol adaugam crema de mascarpone si o amestecam impreuna cu zaharul. Dupa aceea adaugam ciocolata topita si racita si mixam din nou. Separat mixam frisca lichida.
Treptat incepem sa incorporam frisca in compozitia de mascarpone si amestecam cu miscari usoare ca sa fie cat mai aerata compozitia
Pe un platou asezam doar inelul detasabil de la tava si incepem sa asamblam tortul. In interiorul inelului asezam piscoturi date prin cafea doar pe jumatate. Apoi completam si centrul platoului cu piscoturi date prin cafea. Rasturnam jumatate din compozitie si adaugam al 2-lea rand de piscoturi date prin cafea. Pudram cu cacao toata suprafata si rasturnam si restul de compozitie lasand cateva linguri pentru decor.
Dupa ce am terminat de nivelat crema, decoram cu restul de crema ramasa deasupra ( eu am avut o tenta sa fac ceva frumos, dar nu mi-a iesit :D) si pudram din nou toata suprafata cu cacao
Eu am format literele dintr-o ciocolata topita pe baie de aburi, am pus-o intr-un posh, iar pe o bucata de hartie de copt am scris numele baietelului meu si le-am lasat sa se intareasca.
Dam la rece si il servim cel mai bine a 2 a zi.