Desert tort 3 ani de Bucataras

de cristinutanicolita in Torturi, 27 Apr 2017 | 2345 vizualizari

 

Au trecut 3 ani de cand am cunoscut oameni frumosi, harnici și primitori!  Multumesc "Bucataras ",multumesc dragi bucatarasi ! :)

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca
  • 200 g iaurt
  • 2 lg zahar
  • 1 borcan mic dulceata de cirese
  • 1 borcan mic dulceata de piersici
  • 1 plic foi gelatina
  • 200 ml lapte
  • 36 piscoturi
  • stelute
  • ciocolată
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort 3 ani de Bucataras:

Punem gelatina la inmuiat. 

Batem frisca spuma cu zaharul si iaurtul. 

Topim gelatina si o adaugam peste frisca, mixand. 

Punem jumatate din frisca intr-un castron si adaugam dulceata de piersici si omogenizam. 

Cealalta jumatate de frisca o amestecam cu ciresele din dulceata. 

Amestecam siropul de la dulceata de cirese cu laptele. 

Tăiem cam 3 cm din piscoturi.  

Insiropam piscoturile si tapetam tava. 

Punem crema cu dulceata de cirese, piscoturi si crema cu dulceata de piersici. 

Bagam tortul in frigider peste noapte sau macar 4 ore.

Ornam după imaginatie. 

Pofta buna! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort 3 ani de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)