Desert tort de biscuiti cu crema de cacao

de ralu_ca in Torturi, 13 Apr 2015 | 21463 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g biscuiti
  • 300 g de unt
  • 300 g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri cacao
  • esenta rom
  • fulgi cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu crema de cacao:

Crema: Intr-un vas am pus untul la temperatuta camerei frecat cu zaharul pudra, pana se obtine o crema fina. Am adaugat galbenusurile, pe rand, 4 linguri cacao, amestecand usor si la final esenta de rom si inca 1 lingurita de cacao.

Asamblare:Biscuitii se inmoaie in lapte cateva secunde, asezandu-i pe o tava dreptunghiulara, apoi un strat de crema, biscuiti, crema, biscuiti, pana se termina compozitia (la final crema) si deasupra pudram cu fulgi de cocos.

Se introduce la frigider, apoi poate fi servit!

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]