Desert tortulet rapid

de MotanLaOale in Torturi, 6 Mar 2011 | 38070 vizualizari

 

Inspirat de Miuta cu desertul ei cu piscoturi si crema a iesit pana la urma un tortulet foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 1 plic crema caramel
  • 1 plic glazura de ciocolata
  • 100 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte
  • o mana de cereale
  • 4 lingurite ness
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • stafide
  • 2 linguri zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tortulet rapid:

Crema se prepara cu 200 ml lapte si 3 linguri zahar pudra urmand indicatiile de pe plic.

Frisca se mixeaza cu intaritorul de frisca. Glazura se prepara urmand indicatile de pe plic.

Se face un sirop dintr-un pahar de apa cu 2 linguri zahar, 2 plicuri zahar vanilat si 4 lingurite de ness.

Stafidele se pun la inmuiat in putina apa cu esenta de rom.

Piscoturile se trec prin sirop si se pun intr-un strat pe un platou. Deasupra se pune un strat de crema si se presara 1/2 din stafide.

Se pune al doilea strat de piscoturi imuiate in sirop. Se pune un strat de frisca si se presara celalalte stafide. Se pune al treilea strat de piscoturi imuiate.

Se toarna glazura deasupra, se presara cerealele zdrobite si cateva bomboane colorate pentru decor.

Se tine tortul la rece cel putin 2 ore.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tortulet rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu lamaie