Sunt simple si usor de facut.
Este o reteta fara faina de grau deci fara gluten si cu putini carbohidrati (am folosit indulcitor natural in loc de zahar).
Le puteti face mai dulci, verficati gustul dupa prima vafa si adaugati mai mult indulcitor/zahar daca doriti.
Le puteti decora cu ciocolata neagra.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/vafe-crocante-dulci-reteta-keto-low.html
Pentru 8 vafe:
Untul moale sau topit se amestecă cu celelalte ingrediente ale rețetei.
Trebuie să iasă un aluat destul de lichid.
Aparatul de vafe (sărățele) se încinge, nu e nevoie să fie uns.
Se pune câte 1 lingură din aluat (mai mult sau mai puțin plină, în funcție de aparat și rezultatul dorit), se închide și se lasă până la rumenirea uniformă a vafei- in jurde 1-2 minute.
Aveți grijă, căci se coc foarte repede!
Rulati-le imediat, puteti face conuri de inghetata.
Am vazut ca ies bine si am refacut imediat aluatul dubland cantitatile.
Le puteti decora cu ciocolata topita.
Se pastreaza bine intr-o cutie metalica.
1
Le puteti face mai dulci, verficati gustul si adaugati mai mult indulcitor/zahar daca doriti.