Desertul saracului

de babi5 in Dulciuri, 10 Noi 2013 | 7822 vizualizari

 

Imi aminteste mult de copilarie si de pofta cu care-l mincam .

 

INGREDIENTE

  • 1 l de apa
  • 1/2 lingurita sare
  • magiun de prune
  • 14 linguri de malai grisat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul saracului:

Se pune apa cu sarea la fiert. Cand apa clocoteste adaugam faina in ploaie amestecind continuu sa nu faca cocoloase. Lasam sa fiarba 15 minute, apoi punem in formele de silicon putin umede, lasand sa se raceasca putin pentru a se modela dupa forma. Intoarcem formele pe un platou de desert cu magiun de prune alaturi.

Yamiiiii!!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu altfel de dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul saracului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

babi5 1

11.11.2013, 20:42

nadea68 incearca Babi draga si ai sa-mi dai dreptate caeste chiar un desert super BIO

babi5 1

11.11.2013, 20:43

Valclaudia multumesc

babi5 1

11.11.2013, 20:45

Alina26 chiar iti recomanda Babi si nu ai sa regreti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]