Dinti de negru

de divainbucatarie in Prajituri, 13 Noi 2010 | 5939 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE BLAT:

  • 4 galbenusuri,
  • 200g faina,
  • 200g zahar,
  • 150g unt,
  • 3 linguri cacao,
  • 200ml lapte,
  • 1 praf de copt,
  • 1 plic de zahar vanilat

INGREDIENTE BEZEA:

  • 4 albusuri,
  • 200 g zahar 

INGREDIENTE CREMA:

  • 4 linguri lapte,
  • 2 linguri cacao,
  • 150 g zahar,
  • 100g unt

INGREDIENTE TOPPING:

  • 1 ciocolata topita amestecata cu 30g unt.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinti de negru:

Pentru blat amestecam toate ingredientele si le dam la cuptor 40 de minute la 180°C.Cat timp se coace blatul noi preparam crema.  Punem sa fiarba la foc mic laptele cu cacao si zahar pana se topeste zaharul, amestecand incontinuu.

Dupa racire se adauga 100g unt si se intinde pe blat. Facem si bezeaua din albusuri si zahar. Cand este gata o punem peste crema, iar peste bezea punem toppingul de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinti de negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (20)

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:05

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!!!

nadina73 1

14.11.2010, 11:47

pipa e tare de tot5f

divainbucatarie 1

14.11.2010, 16:16

Face parte din recuzita... noroc cu finul meu care fumeaza pipa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]