Diplomat cu piscoturi

de Laly in Torturi, 15 Ian 2011 | 7862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi mari
  • 5 oua
  • 500 ml frisca
  • 1 pachet de gelatina
  • fructe din compot:ananas,pere,piersici
  • 100 gra zahar
  • 1 esenta de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu piscoturi:

Ouale si zaharul le batem bine pe baie de abur,pana capata consistenta unei smantani.Lasam crema sa se raceasca.Frisca o batem bine,apoi o dam la frigider. Fructele le scurgem bine,apoi le taiem cubulete mici.Punem gelatina la inmuiat in 2-3 linguri zeama de la compot.

Cand crema s-a racit bine,adaugam esenta de portocale,frisca si gelatina dizolvata. Punem fructele taiate si amestecam compozitia.Tapetam fundul si peretii unei forme de tort cu piscoturi.Punem jumatate din crema,un rand de piscoturi si apoi crema ramasa.Decoram cu ce fructe dorim.Dam la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu blat de piscoturi si crema de gris cu nuca de cocos