Discuri din parmezan

de irena in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 3474 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte usor de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr parmezan ras,
  • 2 lingurite susan ,
  • 1 lingurita mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Discuri din parmezan:

Parmezanul ras se amesteca cu susanul si macul .

Intr-o tava, pe hartia de copt se aseaza cate 2 - 3 ingurite din amestecul de mai sus. Pentru a da o forma perfecta acestui aperitiv se foloseste un cerc metalic, cum e cel ptr taiat aluatul. Pentru ca eu nu am avut, am folosit un pahar de plastic din care am taiat un cerc si l-am folosit ca atare.

Pe fiecare cerc al amestecului de parmezan se aseaza cate un betisor, peste care se mai presara putin parmezan.Eu am folosit  jumatati de la tepusele ptr frigarui.

Se da tava la cuptor ptr 3- 4 min la 220 C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Discuri din parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]