Dorada pe pat de legume

de Bya Ralu in Peste, 22 Iun 2012 | 5516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste dorada
  • 1 mana de pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • lamaie
  • condimente
  • 1/2 ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de legume:

Se curata de solzi cu un cutit, se taie in doua si se scoate tot ce are pestele inauntru. Se condimenteaza cu multa sare, piper alb, oregano, rozmarin si salvie pe ambele parti. Intr-o tigaie se pun pastaile, morcovul si pastanacul se taie feliute, se adauga si deasupra se pun feliile de peste. Deasupra se orneaza cu ardei gras si unt. Se da la cuptor timp de 15 minute. Cand a trecut timpul se taie ceapa feliute, se toaca putin patrunjel, se amesteca bine si se adauga peste peste pentru a prinde aroma si se mai lasa cateva minute.

Se serveste cu legume si mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

folosim in continuare un savignon blanc demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]