Dovleac copt cu migdale si miere

de Oana in Dulciuri, 14 Oct 2012 | 4390 vizualizari

 

Arome de toamna!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de dovleac
  • o lingurita scortisoara
  • 100 g migdale
  • 2 linguri cu miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu migdale si miere:

Dovleacul se taie in bucati patrate si se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se presara cu scortisoara si se coace in cuptor pana devine moale.

Se scoate tava din cuptor si se presara peste dovleac migdalele sfaramate. Se stropeste cu miere si se serveste cald sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu migdale si miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt cu scortisoara si miere