Dovlecei cu bacon si oua la tigaie

de Rocsi in Mancaruri de legume, 14 Noi 2019 | 5508 vizualizari

 

Simplu, bun si rapid! Ce iti poti dori mai mult? Este o combinatie foarte gustoasa, un preparat potrivit atat pentru mic-dejun cat si pentru pranz.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 100 gr bacon cubulete
  • 1 mana buna de rosii cherry
  • 4 oua
  • 1 felie cas de oaie
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu bacon si oua la tigaie:

Spalati dovlecelul, indepartati capetele si il taiati cubulete. Incingeti o tigaie, puneti baconul si il rumeniti usor. Adaugati dovlecelul, presarati putina sare si acoperiti cu un capac. Focul sa fie potrivit. Amestecati din cand in cand. Verificati dovleceii daca sunt patrunsi ( daca nu sunt patrunsi si mai este nevoie de lichid, mai adaugati putina apa fierbinte), adaugati rosiile cherry spalate. Amestecati, le lasati circa 1 minut pe foc. Presarati sare, piper si putin oregano uscat. Spargeti ouale, usor, unul cate unul, apoi puneti capacul si le lasati pana sunt patrunse, sa nu ramana albusul crud. Cand sunt gata, trageti tigaia deoparte. Faramitati branza cu mana, o puneti in tigaie cat inca preparatul este fierbinte. Deasupra presarati patrunjel verde, tocat marunt. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu bacon si oua la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu rosii