Dovlecei cu branza

de diaconta in Mancaruri de legume, 23 Mai 2011 | 5148 vizualizari

 

Iarasi m-au tentat dovleceii proaspeti de la piata si m-am gandit sa-i combin cu putina branza.Foarte buna combinatia.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • branza feta
  • branza de vaca
  • mozzarella
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza:

Dovleceii se taie fasii lungi si subtiri (ne ajutam de un curatitor pentru zarzavaturi) si rondele.Se presara putina sare si se lasa sa se inmoaie pret de cateva minute.

branza feta se amesteca cu branza de vaca si se adauga marar.Pe fasiile de dovlecel se pune putina branza si se infasoara ca un rulou.

Ouale se bat impreuna cu smantana,se adauga faina si mararul tocat marunt.

Intr-un vas de yena uns cu putin unt,se aseaza un strat din rondele de dovlecei date prin amestecul de ou.Pe marginea vasului se pun rulourile cu branza.In mijloc mai punem dovlecei rondele,acoperim cu compozitia de ou ramasa si razuim deasupra mozzarella.

Se pune la cuptor pentru 40 de minute,pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Nu am prea avut rabdare si l-am taiat cald,deci sectiunea nu-i prea reusita.Poate voi veti avea mai multa rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Platou de legume la gratar