Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 8976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de oaie
  • 200 g cascaval
  • 150 g kaizer
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • sare
  • piper macinat
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor:

Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.
Dam pe razatoare si branza si cascavalul..
Kaizerul il taiem cubulete mici.
Taiem marunt patrunjelul.
Facem urmatorul amestec: branza,jumatate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul  si ouale.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.
Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.
Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.
 Poate fi un mic-dejun delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bilute de branza Feta