Dovlecei cu sos de usturoi

de Bunica in Mancaruri de post, 17 Mai 2013 | 6730 vizualizari

 

Ceva simplu,dar gustos si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 fire de usturoi
  • jumatate legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu sos de usturoi:

Dovleceii se spala,se taie rondele sau pe lungime.

Am pus pe foc tigaia "minune" ,iar cand s-a incins am pus dovleceii.

Au stat la fript ca, 5-7 minute pe fiecare parte. I-am facut in doua ture,ca n-am avut doua tigai;)

Sosul de usturoi:firele de usturoi curatate,spalate si tocate mai mare le-am pus in blender impreuna cu putina sare,patrunjelul tocat si uleiul de masline.Le-am lasat pana s-a format o pasta(3 min),am subtiat cu putina apa.

Serviti cu sos de usturoi reci sau calzi sunt la fel de buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu rosii