Dovlecei gratinati

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2010 | 14341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 -5dovlecei tineri
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2 ardei grasi
  • 150 g kaizer
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Dovleceii se taie pe lungimea  lor .Se scobesc.Se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se dau in cateva clocote apoi se scot si se lasa la scurs.Separat, intr-o tigaie se soteaza ceapa taiata marunt, continutul dovleceilor dat prin razatoare  si ardeiul taiat cubulete.Se adauga si kaizerul taiat cubulete.La sfarsit se adauga si patrunjelul taiat marunt si se amesteca bine.Cu aceasta compozitie se umple fiecare jumatate de dovlecel pe care l-am stropit in prealabil cu putin ulei de masline.Se da la cuptor.Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu cascavalul si branza rase prin razatoare.Cand dovleceii sunt aproape gata facuti se toarna peste ei acest amestec si se mai lasa la cuptor pana cand prind o crusta si sunt bine rumeniti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (29)

Oany 1

19.07.2010, 13:48

Felicitari! astazi o sa o incerc si eu..e o reteta minunata de vara

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 10:58

Oany,multumesc.................

ralu_ca 1

22.06.2013, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu cascaval, la cuptor