Dovlecei gratinati cu dresing de iaurt cu usturoi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 7625 vizualizari

 

O cina rapida de dieta si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 fire de usturoi verde
  • 200 g. iautr dietetic
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati cu dresing de iaurt cu usturoi:

Se curata dovleceii de coaja, se spala,  se taie pe lungime, se ung cu ulei sare piper dupa gust. se pun in tava si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 40 minute.

Cat dovleceii stau la copt se prepara dresingul. Usturoiul se taie marunt si se piseaza. Peste el se adauga iaurtul (eu am folosit iaurt degresat) si se amesteca bine.

Cand dovleceii s-au gratinat ,se scot din tava si peste ei se toarna dresingul.

TIPS-URI

1

se poate folosi si boia de ardei dulce sau orice condiment este agreat

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati cu dresing de iaurt cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Sylvia 1

15.05.2010, 23:42

Excelent arata, 5 furculite !!Si La multi ani cu intarziere, cred ca nu am fost in zona atunci. Sanatate si tot ce va doriti

mena29 1

26.05.2010, 22:38

La multi ani!

onuta 1

08.07.2010, 13:13

la multi ani cu intarziere.

este perioada retetelor cu dovlecei, se pot face multe combinatii. este si delicioasa si mai dietetica.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne