Dovlecei la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 8054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • cas razalit
  • 1 ou
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:



Se curata dovlecelul si se taie felii de aproximativ 1 cm.Se bate oul si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Se presara sare pe feliile de dovlecel,se dau prin ou,pesmet si se pun intr-o tava cu hartie de copt.Peste ei se presara cas razalit.
Se dau la cuptor cca 35 min.
Se servesc cu mujdei de usturoi si smantana.
Se pot manca asa sau langa carne etc.
Sunt foarte buni !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

mimmi 1

22.09.2010, 21:08

Asa e Corina,si mie imi plac foarte mult cei pane,dar si acestia sunt foarte buni!

mira86 1

01.10.2010, 02:27

Am facut si eu la cuptor dar mi-ai dat idee buna sa rad si brinza ,super buni si mai sanatosi.

mimmi 1

01.10.2010, 18:58

Ma bucur mult Mira ca ti-au placut !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc