Dovlecei pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 21 Sep 2010 | 4846 vizualizari

 

o mancare usoara sanatoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri de faina,
  • 3 oua, 
  • sare,
  • piper,
  • 2dovlecei mai mici
  • ulei de masline (eu una folosesc cu gust mai suav)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Taiem dovleceii.  Eu i-am taiat de-a lungul ca nu am rabdare ca sant mai subtiri si merge mai repede de-a lungu numai sa taie cutitul bine.

Dupa ce i-am taiat i-am pus pe farfurie pe rand am presarat sare deasupra pe fiecare apoi i-am lasat 30-40 minute sa se inmoaie cu sarea. Apoi i-am scurs de apa lasata de sare, i-am dat prin faina si apoi prin ou apoi i-am pus in ulei incins si i-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]