Dovlecei si vinete pane

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 8274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • 1 dovlecel potrivit
  • vegeta
  • 2 oua
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si vinete pane:

Se curata dovlecelul de coaja si daca doriti si vanata. Se taie felii foarte subtiri, se sareaza si se lasa la scurs pe un prosop. Se bat ouale cu vegeta si piper dupa gust. Dupa ce au stat 1/2 ora se sterg vinetele si dovleceii de apa. Se dau apoi prin faina, ou si apoi pesmet. Se prajesc in ulei incins si se servesc cu mujdei de usturoi sau sos de usturoi cu maioneza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane - putin mai altfel