Dovlecei umpluti

de Miha in Pui, 23 Iun 2009 | 6367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare,piper
  • 1 ou
  • 2 linguri orez
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Dovleceii se curata de coaja si se taie in 4.

Carnea impreuna cu ceapa,morcovul,oul si patrunjelul se robotesc. :) Se adauga orezul spalat si se potriveste gustul de sare si piper.

Se umplu cu acest amestec bucatile de dovlecel si se aseaza intr-un vas termorezistent.

Se pun capacele din rosia taiata felii,se presara cimbru.Se acopera cu suc de rosii si apa,daca mai e nevoie.

Vasul se da la cuptor,pana scade sosul.

Se servesc calzi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ala_oancea 1

25.06.2009, 08:58

Foerte bun Trebuie sa fac si eu ca am o gramada de dovlecei de la ai mei, si chiar cautam diferite retete

Miha 1

25.06.2009, 12:35

Ala,pe blogul Nataliei ai sa gasesti si o paine cu dovlecei,care e cica f buna. O am si eu in plan!

ala_oancea 1

26.06.2009, 17:30

Hmm ... suna interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura ademenitoare