Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2015 | 7724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 conserva de ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • marar proaspat
  • putin unt
  • cascaval delaco
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor:

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute.
Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija mijlocul cu o lingurita.
Ceapa se toaca marunt, se pune la calit pentru cateva minute.Se adauga ciuperciile scurse de zeama si taiate mai marunt,se pun condimentele si mararul tocat marunt.
Se umple fiecare dovlecel cu compozitia de ciuperci,deasupra se pune putin unt.
Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt,sau intr-un vas ceramic stropit cu ulei de masline.
Se pune sare si piper deasupra si se da la cuptor pentru 5 minute.
Se scot, se presara cascavalul ras pe fiecare dovlecel umplut si se mai lasa la cuptor 10-15 minute.
Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sote