Dovlecei umpluti cu legume si carnati

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2009 | 6333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 carnati mai subtirei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 4 ciuperci champignon
  • 3 linguri de orez
  • patrunjel verde
  • sare, piper, boia
  • 1 cub Knorr de ciuperci
  • 1 ou
  • Sos:
  • 5 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura pasta gulas
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu legume si carnati:

Carnatii se taie feliute si se lasa la prajit intr-o tigaie fara ulei. Se adauga ceapa si ardeiul tocate, apoi ciupercile si cubul Knorr. Se lasa putin la calit, apoi se adauga orezul, condimentele si patrunjelul verde tocat. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu oul.
Intre timp se prepara sosul. Se dau cateii de usturoi prin presa si se calesc in putin ulei. Se adauga sosul de rosii, pasta gulas, apa ochiometric si cuburile Knor, apoi mararul tocat.
Dovleceii se taie in patru, se curata pe interior si se umplu. Se aseaza intr-un vas yena si se toarna sosul peste. Se dau la cuptor, iar din cand in cand se scot si se mai toarna din sos peste ei. Cand orezul este fiert sunt gata.

Din pacate nu am mai ajuns la fac o poza de final :(

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Taci si inghite ardelenesc