Dovlecel pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2013 | 4582 vizualizari

 

O mancarica care noua ne place mai alesc cu branza , si rosii.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • sare
  • faina
  • 2 oua
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Dovlecelul se curata si se taie felii. Se pune in strecuratoare si se sareaza, Se lasa la scurs 10-15 min.

Ouale se bat cu sare.

Se da dovlecelul prin faina , apoi prin ou si se pune la prajit pe ambele parti.

Pofta Buna!!!

TIPS-URI

1

Dupa ce se da prin ou se poate da si prin pesmet ca sa fie mai crocant si se pune la prajit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Dea_Dea 1

12.06.2013, 14:22

MULTUMESC DRAGILOR !!

Sim0na 1

12.06.2013, 15:08

Tare mult ii prefer! In ultimile saptamani ii fac destul de des

iry-gabriela 1

12.06.2013, 16:21

imi place dovlecelul,fie el si pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]