DOVLECEL PANE

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2015 | 3859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Dovlecel potrivit
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • sare
  • piper ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL PANE:

  • Curatam dovlecelul de coaja si il taiem rondele de aproximativ 1 cm.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Trecem rondelele prin faine, dupa care prin ou batut , dupa care prajim in ulei.
  • Scoatem pe un servet de hartie pt a elimina excesul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL PANE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]