Dovlecel pane cu bere

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 23 Ian 2020 | 4072 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun "
  Daca nu bem berea , atunci sa ... o mancam .Am incercat sa introduc berea in diverse preparate . De data aceasta am pus bere in aluatul pentru dovlecei

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 pahar bere
  • 2 oua
  • 6-8 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • sos: smantana +1 catel usturoi+sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu bere:

  1. Dovlecelul se feliaza , nu foarte subtire .Sarati .
  2. Se  bat cu telul doua oua , se adauga berea si sarea .
  3. Adaugati faina ,cate putin , amestecand .
  4. Trebuie sa obtineti un aluat putin mai gros decat cel de clatite .
  5. Se dau feliile de dovlecel prin faina alba si apoi prin aluatul cu bere .
  6. Prajiti dovlecelul astfel impanat in ulei incins , pe ambele parti .
  7. Se scote dovlecelul pane pe  servetele de hartie , pentru a fi absorbit excesul de ulei .
  8. Se piseaza un catel de usturoi si se amesteca cu smantana si sare  .
  9. Noi am servit dovlecelul pane , cald alaturi de smantana cu usturoi .

             Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acest aluat cu bere poate fi folosit si la vinete pane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu bacon si oua la tigaie