Dovlecel pane cu parmezan

de lilik in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2011 | 6849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet circa 200gr
  • parmezan ras 100 gr
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu parmezan:

Spalam dovlecelul si il taiem felii subtiri.

Amestecam pesmetul cu parmezan,sare,piper,patrunjelul tocat marunt si usturoiul dat pe razatoarea mica.batem ouale cu sare si piper.

Luam cate o feliuta de dovlecel si o trecem prin faina ,prin ou apoi prin compozitia cu pesmet,asa pt fiecare felie in parte,dupa care le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie sa lase uleiul in exces. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]