Dovlecel si cus cus la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 8917 vizualizari

 

facut tot pentru andutu in speranta ca o sa pape, a papat dar putin si asta ca nu mancase nimic toata ziua ........insa mie mi-a placut la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 linguri cus cus
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel si cus cus la cuptor:

Curatam dovlecelul de coaja, il spalam si-l dam pe razatoare.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.

Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.

Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.

Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel si cus cus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]