Drob cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2015 | 7195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 1 legatura leurda
  • 4 oua
  • omleta din 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 cub branza topita
  • 5 foi de placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci:

Ciupercile le curatam,spalam si le fierbem putin,le scurgem de apa.

Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata dupa care adaugam ciupercile si mai lasam sa se caleasca putin.

Intr-un bol batem ouale, adaugam ciupercile, verdeturile tocate marunt, cascavalul dat prin razatoare, branza topita, sare si piper dupa gust, amestecam bine si la final adaugam omleta tocata.

Ungem o tava de chec cu ulei adaugam foile de placinta unse cu ulei, umplutura de ciuperci si acoperim cu foile de placinta.

Ungem cu ou batut si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Lasam sa se raceasca (daca avem rabdare:)) dupa care taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de ficatei in frunze de leurda