Drob de ciuperci

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2010 | 7442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 ardei/gogosar murat
  • 50 ml. ulei( de masline, de preferat)
  • patrunjel verde
  • 4 oua intregi
  • 150 g cascaval
  • 3 lg faina
  • 2 lg smantana
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

se caleste ceapa in ulei cu ciupercile taiate marunt si se dau la rece apoi.

separat se amesteca galbenusurile cu smantana, gogosarul, patrunjelul taiat marunt, se adauga cascavalul dat pe razatoarea mica, se potriveste de sare si piper si se amesteca cu compozitia de ciuperci rece.se adauga faina,

albusurile se bat spuma si se adauga la compozitia de mai sus invartind usor.

se incalzeste cuptorul la 200 gr si se coace compozitia la foc potrivit timp de 30 min

pofta buna!

grija mare la foc...eu l-am scapat cam mare si s-a prins prea tare deasupra...

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval