Am folosit conserve de la SunFood, mai ales ca eram nitel in criza de timp; sursa mea de inspiratie a fost Diva in bucatarie, careia ii multumesc!!
Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.
Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.
Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.
Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.
Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).
Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.
Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).
L-am feliat rece.