Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

de silvi0ara in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 13861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci,vinete si dovlecei:

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de ciuperci.Apoi se adauga vanata si dovlecelul taiat si el tot cubulete si se mai calesc impreuna pana sunt bine scazute.Se iau de pe foc se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu,sare,piper,se amesteca cu cele 5 oua, verdeata tocata marunt,faina si pesmetul.Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt.Se baga la cuptorul preancins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci,vinete si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus si cascaval