Drob de ficatei de pui

de oanapl in Ficat, 18 Apr 2017 | 4904 vizualizari

 

Delicii de Paste
Am avut ca sursa de inspiratie o reteta de pe blogul Violetei.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat
  • 4 oua fierte
  • 6 oua crude
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ficatei de pui:

Toci marunt verdeata. Fierbi ficatul cu o lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina si putina sare, il lasi sa se raceasca si apoi il tai cubulete. 

Ouale (4 buc) le fierbi, le cureti si le tai bucati. Le pui in bol peste verdeturi si ficatei. Bati usor ouale si le pui peste celelalte ingrediente. Adaugi sare si piper dupa gust si amesteci cu grija, sa nu sfarami ouale. Torni compozitia in tava de chec unsa cu putin ulei. Dai la cuptor, la foc mediu, pana incepe sa se rumeneasca. Nu il lasi mai mult decat trebuie, fiindca va deveni uscat si inecacios. Lasi sa se raceasca si apoi, tai felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu organe de porc si carne tocata