Drob de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 6705 vizualizari

 

Drobul de miel e nelipsit in meniul de Paste!:)

 

INGREDIENTE

  • organe de la un miel
  • capatana de miel
  • ceapa verde 2 legaturi
  • usturoi verde 2 legaturi
  • marar verde 2 legaturi
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oua 3 bucati
  • oua fierte 5-6 bucati (care s/au crapat, cand ati inrosit ouale:D!)
  • prapure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele se fierb in apa cu un praf de sare. Capatana de miel se fierbe separat. Dupa ce au fiert organele si carnea, se toaca marunt. Ceapa, usturoiul si mararul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se adauga la compozitia de carne. Se asezoneaza de sare, piper, se adauga ouale crude si se amesteca bine pana se omogenizeaza  compozitia. Intr/o forma rotunda se aseaza prapurele, se pune jumatate din compozitie, se aseaza dupa dorinta ouale fierte, se adauga restul de compozitie si se acopera cu prapurele. Se pune la cuptorul preincins, la copt cca. 30 de minute, la foc moderat, pana ce trece testul cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel