Drob de miel

de Bucataras in Oaie, 1 Mai 2009 | 10434 vizualizari

 

Reteta prezentata de Fuchs in Bucataria pentru toti.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg organe de miel (ficat, rinichi, splina, plamini, inima)
  • 3 leg ceapa verde
  • 2 leg usturoi verde
  • 4 leg marar
  • 3 leg patrunjel
  • 4 oua crude
  • 6 oua fierte
  • prapur de miel
  • sare
  • piper
  • 60 gr Fuchs condiment pentru drob
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se curata organele de pielite, se taie bucati si tineti-le 30 de minute in apa rece. Apoi puneti carnea la fiert in 4 litri de apa si o lingura rasa de sare. Cind apa incepe sa fiarba, spumuiti de cite ori e cazul. Fierbeti organele la foc mic circa 30 de minute.

Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.

Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu Fuchs, sare si piper daca mai trebuie. Omogenizati bine compozitia pina obtineti o pasta densa.

Ungeti o tava cu ulei, spalati prapurele in apa rece, scurgeti-l bine si intindeti-l in tava, astfel incit marginile lui sa depaseasca laturile tavii.

Puneti tocatura in tava, introduceti si cele 6 oua fierte (curatate :) ), uniformizati si acoperiti tocatura cu prapurele.

Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 50 de minute sau pina se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (5)

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:28

dorubond55 1

05.05.2013, 14:21

pofta buna

dorubond55 1

05.05.2013, 14:31

intrebarea este cu ce ? cu Drob? ,poate salata verde sau salata de rosii cu putina ceapa, sau eventual Checeap?.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel in stil persan