Drob de miel

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 4640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Organe de miel: plamani, inima, ficat, rinichi, splina,
  • bucati de carne de pe burta,
  • prapurele,
  • 3 legaturi de ceapa verde,
  • 2 cepe uscate,
  • 1 legatura marar proaspat,
  • 2 legaturi de patrunjel proaspat,
  • 4 oua fierte tari,
  • 4 oua crude,
  • sare,
  • piper.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele se curata si se spala in apa rece.
Traheea plamanilor, se elimina.
Rinichii se scot din stratul de grasime care ii protejeaza, se taie in jumatati, se curata partea alba de la mijloc si se indeparteaza pielitele, sa ramana perfect curati.
Prapurele se inmoaie in apa calduta,
se spala si se lasa in apa pana ii vine randul sa fie folosit.
Punem organele le fiert, dupa ce dau in clocot si se formeaza spuma, aruncam apa, clatim bine maruntaiele si la punem din nou la fiert cu apa curata, fierbem cam 25-30 minute(mai vin apoi date si la cuptor). Scoatem organele din apa, lasam sa se raceasca putin, apoi le tocam cu masina de carne alaturi de verdeata si de ceapa. Condimentam cu sare si piper, adaugam cele 4 oua crude si framantam foarte bine totul.
Se aseaza prapurele in tava de cozonac(tapetam frumos tava cu el), punem o parte din compozitie in tava, asezam cele 4 oua fierte pe care le acoperim cu restul de compozitie, acoperim cu prapurele si coacem la cuptorul dinainte incalzit cam 25-30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Sambusek" cu carne-specific arabesti