Se pun organele la fiert spalate si taiate in bucati mai mari in apa cu sare. Toate verdeturile se vor spala si scurge bine dupa care se vor taia marunt fiecare si se pun intr-un vas incapator pentru a putea fi amestecate. Cand organele au fost gata fierte se scurg de zeama, se lasa sa se raceasca si apoi se taie si ele cu cutitul marunt si se pun peste verdeturile gata taiate si pun apoi si ouale crude cele 8 bucati, sarea piperul.
Acum pregatim aluatul pentru drob (in lipsa de prapur): intr-un castronel se sparge oul, se pune sarea, apa, uleiul si se pune faina. Se amesteca bine pana se obtine un aluat bun de intins (nu am masurat cantitatea de faina) Am intins aluatul si am pus in tava de cozonac pe care am uns-o cu margarina.
Cele 2 oua fierte care mi s-au crapat cand le-am fiert pentru vopsit, le-am curatat si taiat in doua. Am pus peste aluatul din tava jumatate din cantitatea de drob apoi am asezat jumatatile de ou fiert si peste restul de drob. Am pus deasupra aluatul care a fost un pic mai mare si am pus la cuptorul incins aproximativ 1 ora poate chiar mai mult.
L-am lasat sa se raceasca dar nu definitiv in tava ca sa-l pot scoate sa nu se rupa.
Pofta buna