Drob de Paste

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 7219 vizualizari

 

Pentru ca nu mananc carne de miel am ales o varianta mai lejera a Drobului de Paste, gustoasa si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • condimente: sare si piper dupa gust
  • 500 gr pipote, 
  • 500 gr ficat de pui sau de porc
  • 4 legaturi de marar,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 3-4 oua pentru a lega compozitia
  • optional, 3 oua fierte  pentru a le pune in interiorul drobului
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de Paste:

Fierbem ficatul si pipotele, dupa care le tocam marunt impreuna cu verdeturile. Potrivim de sare si piper, adaugam ouale batute usor si omogenizam compozitia. Umplem, pe sfert, o tava de ena, adaugam ouale fierte (tari) si deasupra, din nou, umplutura de drob. Le punem la cuptor pentru aproximativ o ora

Va doresc un Paste Fericit!

 


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de Paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sa ciocnim un ou si Paste Fericit