Drob de peste cu smantana

de RuxyRux in Salau, 30 Mar 2016 | 9013 vizualizari

 

Pentru iubitorii de preparate de peste...ceva foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari de file de salau de Nil
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura mare de marar
  • o legatura mare de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • turmeric
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua mari
  • 1 lingura faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de peste cu smantana:

Pestele se curata cu grija( mai are oase), se spala se toaca prin robot.

Ceapa, usturoiul, verdeata se trec prin robot, se pun in ulei de masline si se lasa la inabusit la foc mic, eu adaug si doua linguri de apa.

Se adauga si pestele si se mai tine pe foc cateva minute, se amesteca, se trage de pe foc si se pune smantana.

Ouale se bat cu sare si se toarna peste compozitie, se amesteca, se pune si turmericul si se potriveste de sare si piper, se adauga si faina sidin nou se amesteca bine.

Se unge forma cu unt si se pune amestecul. Se coace o ora pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de peste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

marcela1979 1

21.04.2016, 00:37

madi_marin 1

25.04.2016, 19:15

ador pestele! cred ca e foarte gustos ce ai pregatit tu aici

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]