Drob de pui cu ficat

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 4613 vizualizari

 

O varianta a drobului de miel.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata din piept de pui
  • 400 gr ficat de pui
  • 3 oua mari
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • putin pesmet
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • sare, piper
  • 3 oua fierte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu ficat:

- Ficatelul l-am fiert si  apoi l-am tocat cubulete. Am amestecat carnea tocata de pui cu ficatelul si am adaugat sare, piper, ouale , ceapa tocata si mararul verde proaspat. Adaugam cateva linguri de pesmet si amestecam bine. 

- Punem in tavi de chec si dupa preferinte puteti pune in mijloc oua fierte tari. 

- Se da la cuptorul preincalzit si se lasa pana devine rumen.

- Se scoate cand s-a mai racit si se serveste rece taiat felii.

TIPS-URI

1

Mie mi.au iesit doua rulade mai mici.

2

Dintr-io rulada mai subtire am servit deasupra unor bruschete usor prajite facute din felii de bagheta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu ficat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ficatei de pui